Îți dorești o schimbare în casa ta? Poate o nouă zugraveală sau un nou aranjament al spațiului? La Leotec AG Construct SRL, suntem pregătiți să îți oferim serviciile noastre profesionale de amenajări interioare. Fie că ai nevoie de zugrăveli și igienizări, servicii de gips-carton, tencuieli interioare sau placări cu gresie și faianță, noi suntem aici să te ajutăm.

Amenajari interioare

Zugrăveli și Igienizări

Nimic nu înfrumusețează o încăpere mai repede ca o nouă zugraveală. Echipa noastră de specialiști se ocupă de pregătirea suprafețelor, aplicarea vopselei și igienizarea finală. Vom alege culorile și texturile potrivite pentru a îmbunătăți estetica și atmosfera casei tale.

Servicii Gips-Carton

Utilizarea plăcilor de gips-carton este una dintre cele mai eficiente metode de a remodela sau reorganiza spațiul. Fie că dorești un nou perete despărțitor, un tavan fals sau o încăpere suplimentară, te putem ajuta să îți transformi viziunea în realitate.

Tencuieli Interioare

Tencuielile interioare îmbunătățesc aspectul și rezistența pereților. Aplicăm diferite tipuri de tencuieli, de la cele tradiționale până la cele decorative, pentru a crea un finisaj perfect care să reziste în timp.

Placări Gresie și Faianță

Oferim servicii de placare cu gresie și faianță pentru băi, bucătării sau orice alt spațiu care necesită un astfel de finisaj. Lucrăm cu o gamă variată de materiale și modele, pentru a oferi un aspect modern și funcțional încăperilor.

Alege Leotec AG Construct SRL pentru amenajarea casei tale

La Leotec AG Construct SRL, ne mândrim cu seriozitatea, punctualitatea și calitatea muncii noastre. Îți oferim serviciile noastre de amenajări interioare în Suceava și în alte orașe din România. Indiferent de necesitățile tale, ne adaptăm pentru a îți transforma casa într-un spațiu de vis. 

Ești gata să îți începi proiectul de amenajare interioară? Contactează-ne astăzi și hai să creăm împreună casa la care ai visat mereu!