Îmbunătățirea aspectului exterior al casei tale poate adăuga nu doar la valoarea de piață a acesteia, dar poate de asemenea îmbunătăți impresia pe care o faci asupra vecinilor și a oaspeților. La Leotec AG Construct SRL, oferim o varietate de servicii de amenajări exterioare care pot transforma radical aspectul casei tale. Fie că e vorba de placări cu polistiren, finisare de polistiren și plasă sau tencuieli decorative, noi suntem aici pentru a îți ajuta viziunea să devină realitate.

Amenajari exterioare

Placări cu Polistiren

O placare cu polistiren poate adăuga un strat suplimentar de izolație la casa ta, ajutând la economisirea costurilor de încălzire și răcire. Noi lucrăm cu materiale de cea mai bună calitate, asigurându-ne că placarea cu polistiren va rezista în timp și va îmbunătăți eficiența energetică a casei tale.

Finisat Polistiren & Plasă

Finisarea polistirenului și a plasei este un pas esențial în procesul de placare cu polistiren. Această finisare asigură o protecție suplimentară împotriva elementelor și adaugă la durabilitatea și rezistența plăcilor de polistiren. Noi oferim servicii de finisare de înaltă calitate, care vor asigura o protecție durabilă și eficientă a casei tale. 

Tencuieli Decorative

O tencuială decorativă poate adăuga un plus de caracter casei tale. Oferim o varietate de tencuieli decorative, de la cele cu texturi fine la cele cu texturi mai aspre, pentru a se potrivi cu stilul casei tale și cu preferințele tale personale.

Alege Leotec AG Construct SRL pentru amenajarea casei tale

La Leotec AG Construct SRL, ne mândrim cu calitatea și profesionalismul muncii noastre. Oferim servicii de amenajări exterioare în Suceava și în alte orașe din România, lucrând îndeaproape cu clienții noștri pentru a ne asigura că rezultatul final îndeplinește și depășește așteptările lor.

Ești gata să îți îmbunătățești aspectul casei tale? Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre proiectul tău și pentru a afla cum te putem ajuta să îți realizezi viziunea.