Portofoliu

La Leotec AG Construct SRL, suntem mândri de varietatea și calitatea proiectelor noastre realizate. Fiecare proiect din portofoliul nostru vorbește despre angajamentul nostru pentru excelență, atenția la detalii și abilitatea de a transforma viziunea clienților noștri în realitate. De la case rezidențiale la sedii de birouri și instituții edilitare, demonstrăm o adaptabilitate și o inovație impresionantă.

Unul dintre proiectele noastre de top a fost renovarea unui vechi sediu de birouri în centrul orașului Berlin. Acest proiect a necesitat o combinație de restaurare și modernizare, păstrând elementele istorice ale clădirii, în timp ce am adăugat facilități moderne. Rezultatul final a fost un spațiu de lucru unic și funcțional care reflectă identitatea brandului și cultura companiei.

Un alt proiect a fost construcția unei noi case rezidențiale. Colaborând strâns cu clienții, am reușit să realizăm o casă care îmbină stilul modern cu cel tradițional, oferind în același timp toate conforturile moderne. Spații deschise, luminoase, finisaje de înaltă calitate și o amenajare peisagistică impresionantă sunt doar câteva din punctele de atracție ale acestui proiect.

Un alt proiect remarcabil în portofoliul nostru: Redefinirea unui etaj de birouri într-o elegantă clinică privată cu accent pe siguranța pacienților împotriva radiațiilor. Pentru a atinge acest obiectiv, am aplicat o abordare meticuloasă, inclusiv placarea pereților cu rigips și plumb.

La finalizarea proiectului, echipa noastră a dat dovadă de profesionalism și competență. Specialiștii de la firma Siemens, producătorul echipamentelor medicale precum Aparatele MRT și CT, au efectuat o evaluare a nivelului de radiații. Rezultatele au confirmat standardele noastre înalte, iar recepția a fost primită cu entuziasm și confirmată cu succes!

În palmaresul nostru se regăsește încă o realizare remarcabilă: construirea unui Târg de Expoziții în inima Austriei, un habitat al inovației cu spații deschise excepțional executate, destinat să captiveze și să încânte clienții exigenti.

Prin parteneriatele strânse cu diverse echipe de arhitecți, am avut privilegiul de a aduce izolare fonică unui poligon indoor de trageri cu arme de foc, evidențiind astfel angajamentul nostru față de calitate și performanță.

Printre pietrele prețioase din coroana noastră de realizări strălucește cu mândrie renovarea unui spital istoric din inima Germaniei. Această misiune epică a necesitat o pas de dans delicat între restaurarea cu respect a elementelor istorice ale clădirii și inovația rafinată pentru a adăuga facilități de ultimă oră.

Rezultatul triumfător a fost un amalgam perfect între trecut și viitor, un spațiu unic și funcțional care nu doar îmbrățișează identitatea noastră ca brand, ci și reflectă cu măiestrie cultura noastră în evoluție.

În sectorul edilitar, unul dintre proiectele noastre de seamă a fost renovarea unei grădinițe locale. Ne-am concentrat pe crearea unui mediu sigur, funcțional și stimulativ pentru copii. Utilizând materiale bio fără conservanți, am asigurat un mediu sănătos și prietenos pentru copii.

Prin aceste proiecte și multe altele, demonstrăm angajamentul nostru pentru a oferi servicii de construcție de cea mai bună calitate. Te invităm să explorezi portofoliul nostru pentru a vedea cum ne-am transpus viziunea și competențele în realitate.