Despre Noi

Profesionalism, Dedicație și Experiență în Construcții

Peste 15 ani în oferirea de servicii de construcție și amenajări de cea mai înaltă calitate

Leotec AG Construct

Peste 15 ani de experiență

Firma noastră a fost înființată în Germania, unde am câștigat o reputație solidă pentru serviciile noastre de construcție de înaltă calitate.

După 15 ani de succes, ne-am transferat operațiunile în România, unde ne-am păstrat angajamentul pentru excelență și am continuat să creștem. În ciuda schimbărilor de peisaj și de piață, suntem mândri că am menținut același nivel înalt de serviciu și angajament față de clienții noștri. 

Alegând Leotec AG Construct SRL, alegi o echipă dedicată, o istorie de succes și un partener de încredere în realizarea visurilor tale.

Misiunea

Misiunea noastră este de a construi și de a renova spații care aduc valoare și îmbunătățesc calitatea vieții. Ne propunem să fim alături de clienți la fiecare pas, de la proiectare la execuție, asigurându-ne că rezultatele corespund așteptărilor acestora.

Viziunea

Viziunea noastră este de a deveni lider pe piața de construcții din România, păstrând în același timp standardele de calitate și profesionalism pentru care suntem cunoscuți în Germania.

Valori

Valorile care ne ghidează sunt integritatea, respectul pentru clienți și angajamentul pentru calitate. Credem că fiecare proiect, indiferent de dimensiune, merită aceeași atenție și dedicare.

50 +

Proiecte Finalizate

15 +

Ani de Experiență

100 %

Clienți Mulțumiți

+ 5475 mp

Lucrați

Echipă Profesionistă

Echipa noastră este compusă din profesioniști experimentați în domeniul construcțiilor. Fiecare membru al echipei aduce un nivel înalt de expertiză și dedicare la fiecare proiect. Împreună, lucram pentru a ne asigura că fiecare client este mulțumit și că rezultatele noastre depășesc așteptările.